Matkatoimistot, Thaimaa matkojen matka                                                                                                   njärjestäjiä

 

Suomalaisia matkanjärjestäjiä:

Tjäreborg: Tjäreborg on eräs Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä. Se järjestää matkoja useisiin Thaimaan kohteisiin. Keski-Thaimaan kohteita ovat Bangkok, Cha-Am, Hua Hin, Koh Samui, Koh Samet, Pattaya, Koh Chang, Koh Phangar ja Rayong Beach. Phuketin ja Krabin aluille tehdään myös matkoja lukuisiin kohteisiin.

Finnmatkat: Finnmatkat on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä. Finnmatkat kuuluu TUI Nordic:iin. TUI (Tourism Union International) Nordicin pohjoismaisia matkanjärjestäjiä ovat lisäksi Fritidsresor (Ruotsissa), Star Tour (Norja ja Tanska) ja tilauslehtoyhtiöTUIfly Nordic. Finnmatkojen Thaimaa kohteita ovat Bangkok, Hua Hin, Koh Samui ja Phuket.

Area :Area järjestää matkoja sekä vapaa-ajan matkustajille että liikematkaajille. Arean oman kaupunki- ja kaukomatkatuotteen lisäksi Area tarjoaa kaikkien tunnetuimpien matkanjärjestäjien matkoja, laivaristeilyjä sekä yksilöllisiä omatoimimatkoja kaikkialle maailmaan.


<< Pääsivulle

Matkanjärjestäjien tarjouksia >>