75 000 asukkaan Hua Hin sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 180 kilometriä Bangkokista lounaaseen. Hua Hin tunnetaan kuningasperheen lomanviettopaikkana. Hua Hinin lähistöllä on runsaasti Golf kenttiä.

Hua Hin today verkkolehti

Nähtävyyksiä (Etäisyys Hua Hinin kaupungista):

- Kuningas Rama VI:n kesäpalatsi

- Phetchaburin temppelikaupunki (65 km)

- Pala-U:n vesiputoukset (60 km)

- Kaeng Krachan kansallispuisto (75 km)

- Wat Khao Takhrao temppeli ja sen buddhapatsas Luang Pho Khao Takhrao

Lähellä olevat kaupungit:

Cha Am (20 km)

Bangkok (190 km)

Phetchaburi (65 km)


Ostosmahdollisuudet:

Hua Hin:n ensimmäinen suuri ostoskeskus, Market Village (pohjakuva) , avattiin helmikuussa 2006. Market Villagen suurin ja edullisin kauppa (tavaratalo) on ensimmäisessä kerroksessa oleva Tesco Lotus. Sen valikoimista löytyy kaikkea: elektroniikkaa, vaatteita, dvd ja cd levyjä, vaatteita ja elintarvikkeita. Market Village ostoskeskuksesta löytyy lisäksi useita vaatetusliikkeitä, matkamuistomyymälöitä ja ravintoloita.

Iltamarkkinat/yömarkkinat järjestetään pääkadun lähellä Dechanuchit Roadilla. Viikonloppumarkkinat järjestetään San Paolo sairaalan vieressä keskiviikosta sunnuntaihin.

Ravintolat: Hua Hin:ssä on runsaasti sekä länsimaalaisia, thaimaalaisia että muita aasialaisia ravintoloita. "Pakolliset" pikaruokapaikat McDonalds, Burger King ja KFC (Kentucty Fried Chicken) löytyvät myös. Mäkkäri ja Burger King sijaitsevat lähes kadun vastakkaisilla puolilla ravaintola-alueella, KFC löytyy Market Village ostarista.  

Finnmatkojen Hua Hin Kohdetietoa, retket ja hotellit.

Tjäreborg, Hua Hin Tietoa matkohteesta, lennoista ja hotelleista

Hinnat Thaimaassa

Paikalliset tavat ja kaupankäynti

Liikkuminen matkakohteessa

Matkalle lähtijän muistilista

<< Matkakohteet