Cha Am sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 160 kilometriä Bangkokista lounaaseen. Cha Am on noussut uutena turistikohteena suomalaisten suosimaksi rantalomakohteeksi. 

Lähes kaikki hotellit sijaitsevat Cha-amin rantakadun varrella, muutamia hotelli ja bungalov alueita on erillään kaupungin keskustasta. Cha Am on thaimaalaisten itsensä keskuudessa erittäin suosittu lomaviettopaikka. Moni Bangkokissa asuva suunnistaakin viikonlopuksi pois pääkaupungin saasteista ja melusta rauhalliseen Cha Amiin. Paikalliset lomailijat pitävät hinnat alhaisena ja palvelutason korkeana.


Nähtävyyksiä (Etäisyys Cha Am:n kaupungista):

- Entisöity tiikkipuinen Mrigadayavanin kesäpalatsi (2 km)

- Phetchaburin temppelikaupunki (25 km)

- Pala-U:n vesiputoukset (75 km)

- Kaeng Krachan kansallispuisto (50 km)

- Wat Khao Takhrao temppeli ja istuva buddhapatsas, Luang Pho Khao Takhrao (35 km)

Lähellä olevat kaupungit:

Hua Hin(20 km)

Bangkok (160 km)

Alueen hotelleja:

Aurinkomatkat: GOLDEN BEACH CHA-AM, LONG BEACH CHA-AM, THE CHA-AM METHAVALAI , TIPVIMAN BEACH RESORT, HOLIDAY INN RESORT REGENT BEACH CHA-AM, REGENT CHALET Bungalow, BAAN TALAY SAMRAN, HOLIDAY INN RESORT REGENCY WING, GRAND PACIFIC SOVEREIGN RESORT & SPA

Tjäreborg: Springfield Beach, Beach Garden, Tipviman Beach Resort, The Cha-Am Methavalai, Veranda Resort, Springfield Village

Finnmatkat: Novotel Tipviman Resort & Spa

Ostosmahdollisuudet:

Kaupungissa ei ole merkittäviä tavarataloja tai ostoskeskuksia. Runsaasti eri alojen pikku liikkeitä ja ruokakauppoja kuten "Family Mart". Keskiviikkoisin rautatieaseman ympäristössä paikallisten suosimat yömarkkinat. Hinnat ovat siellä edulliset ja tinkimiseen ei juuri ole tarvetta. Myynnissä kaikkea pikkutavaraa, dvd/vcd/cd levyjä, vaatetta. elektroniikkaa ja tietysti ruokaa.

Uimarannat: Koko rantakadun pituudelta kulkee pitkä ja kaunis hiekkaranta. Uimarannat ovat pääosin hitaasti syveneviä ja hiekkapohjaisia. Rannalla on monipuoliset palvelut. Merivesi on ympäri vuoden lämpötilaltaan uimakelpoista. Meduusoja on jonkin verran ja vesi on Siamin lahden pohjukassa sameaa, joten olosuhteet sukeltamiseen eivät ole aivan ihanteelliset. Vuorovesi on voimakas.

Hinnat Thaimaassa

Paikalliset tavat ja kaupankäynti

Liikkuminen matkakohteessa

Matkalle lähtijän muistilista

Cha-Am beach Cha-Am sivusto englanniksi (ja myös Thaiksi...)

<< Matkakohteet