about

Vähän tietoa näistä sivuista.


Näiden sivujen tekeminen on aloitettu jo vuonna 2007. Silloin nämä tehtiin ilmaiseen "googlepages" sisällönhallintajärjestelmään. Se oli ihan ok systeemi, vaikka siinä oli puutteensa. Monia juttuja siinä pystyi tekemään paremmin, kuten valmiiden tai itse asennettujen java skriptien käyttäminen. Täällä oli esimerkiksi sellainen "etsi hotelli Thaimaasta" sovellus, jolla pystyi etsimään hotelleja vapaita Thaimaasta, selaamaan hintoja ja jopa tekemään varauksen.

Verkko-osoite oli silloin www.thaimaa.googlepages.com ja se oli yksi suosituimpia Thaimaa sivustoja. Tuo linkki toimii edelleen ja se uudelleenohjaa tänne. Tapahtui nimittäin niin, että Google ajoi googlepages systeemin alas ja sivut siirrettiin automaattisesti uuteen "sites" systeemiin. Uusi osoite on enemmän kuin tyhmä: www.sites.google.com/site/wwwthaimaa , mutta sitä ei voi muuttaa kuin ostamalla oma verkko-osoite.

Hyvänä uutisena voisi sanoa, että nyt vihdoin sites alusta toimii edes jollain tavalla. Vaikka paljon toiminnallisuutta hävisi siirrossa, niin paljon on myös uutta ja kivaa.

Nyt siis näitä sivuja päivitetään jälleen. Uutena ominaisuutena täällä on ainakin mahdollisuus jättää kommentteja ja osallistua keskusteluun. Tehkää siis niin. Esimerkiksi jos olette kohteessa käyneet ihan hiljattain, niin laittakaa vähän päivitystä tai jotain muuta ajankohtaista tietoa. Vaikka sivuja yritetään pitää ajan tasalla, niin ajankohtaisin tieto on niillä jotka ovat matkakohteessa viimeksi käyneet.
Comments